Masterskip

Masterskip is de organisatie die deze reis mogelijk maakt. Deze organisatie neemt kinderen mee om prachtige levenservaringen op te doen terwijl er ook nog hard aan school word gewerkt. Het dagprogramma zal er ongeveer zo uit zien:

6:45 Opstaan

7:00 Ontbijten

8:00 Zelfstudie

12:00 Lunch

13:00 Schoonmaken

14:00 Workshop of excursie

16:00 Zeiltraining

18:00 Diner

19:00 Vrije tijd

20:00 Wachtlopen of groepsactiviteit

00:00 Einde van de dag

Zoals dus in het bovenstaande schema te zien is is er in de ochtend vier uur lang de tijd voor school. Een dag in de week zullen deze vier uren worden ingevuld door toetsen. Op deze reis gaan er ongeveer 30 leerlingen, 12 bemanningsleden en 4 docenten mee. Deze docenten zullen je helpen bij het studeren en zullen de workshops organiseren.

Aan boord zal iedere leerling een kist en een bank of hangmat hebben. In die kist kun je al je spullen stoppen en je kunt hem gebruiken als stoel. Er zal aan boord geen internet verbinding voor leerlingen zijn. Alleen via de kapitein kan er eens per week een sailmail naar het land kunnen worden gestuurd van 500 woorden. Verder word het internet alleen gebruikt bij hoge nood zaken. Aan land zullen er op sommige plekken wel verbinding zijn maar het grootste gedeelte van de tijd zullen we dus zonder verbinding moeten leven.

Masterskip website